PROFILE
Laman Web Staf UPM
CIK SOFIYATUL SALMI BINTI ISMAIL
PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
sofi
BM
EN

MAHA 2008

- 27 Aug 2008

Ari Khamis lepas aku mengular jap pi MAHA 2008
tapi aku tak pi sorang le..
aku pi dengan my second boss maziah
al-maklum le our 1st boss cuti...
hehehee...sebab tu berani mengular time opis
so, apa lagi amik kesempatan le...

parking nye jauh gak le...
ingt kan dah dekat rupa nye ada
lg parking yg lebey dekat
x pe la...menapak je la p sana...
senaman kaki sikit...hehehhehee


ada 3 hall kat atas tu ada hall coporate, hall international..lagi satu hall aku lupa lak
syok juga pi MAHA nie
macam2 jenis tanaman + buah2 an yg aku tak penah tengok & kenal
tapi sori le tak leh nak upload gambar buah2 tu dalam blog nie...tak de space...

ada buah ICE CREAM BEAN, buah CANISTEL, buah MENTEGA, buah KERIAT, buah PENAR dan macam2 lagi lah...

kami cuma sempat melawat 3 hall + 1 hall jualan makanan je...aku berjanji (cewah..siap berjanji lagi..) nak datang semula MAHA nie keesokan ari nye
sebab aku nak tengok RODEO Show..

nanti aku cite dalam next entry pasal Rodeo tu ye...


 


IMEJ RAWAK
Di Perdana Leader Foundation
Innsbruck, Austria
Hi Tea with Tun Di The 39th Restaurant
BLOG
3252
paparan
sejak 22 Ogos'19