A
PROFILE
Laman Web Staf UPM
CIK SOFIYATUL SALMI BINTI ISMAIL
PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
sofi
BM
EN

Hilltop Cuisine Kota Warisan, Sepang

- 23 Dec 2021
Kat Kota Warisan ada satu tempat makan best kat atas bukit.
Sesekali nak kelainan waktu hujung minggu bolehlah bawa family atau ajak kawan-kawan
pergi makan di Hilltop Cuisine Kota Warisan.
Tapi kalau nak pergi hari biasa pun boleh je 😊

Menu kat sini banyak kepada makanan Barat.
Nak makan shellout pun ada juga kat sini.

Let's check it out menu aku dan kawan-kawan makan hari tu.

Hilltop Burger
Zen Bowl Rice
Grilled Lamb Leg
Merinate Chicken
Untuk air, semua order air kosong 😁

Jimat baqhangggg.. hahaha

Makan sambil menikmati keindahan ciptaan Allah memang awesome..!!

Kalau korang ter "lalu" kat Kota Warisan ni boleh lah singgah..


Alamat: Hilltop cuisine, Persiaran Warisan, Kota Warisan, 43900 Sepang, Selangor
Waktu Operasi: 3 petang hingga 11:30 malam
Telefon: 016-665 9244

dibaca
475
IMEJ RAWAK
Muzium Kemal Ataturk, Ankara
Tangkuban Perahu Lembang
Byzantine Hippodrome, Istanbul
BLOG
Jun 2008
Oh Ayah!!