A
PROFILE
Laman Web Staf UPM
CIK SOFIYATUL SALMI BINTI ISMAIL
PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
sofi
BM
EN

Secret Recipe

- 06 Dec 2021
Korang suka makan kek?

Kalau sebut kek je mesti terbayang Restoran Secret Recipe kan?
Biasa kalau buat sambutan birthday, Secret Recipe lah yang dituju untuk beli kek.

Tapi sebenarnya selain kek, banyak lagi menu lain yang menarik untuk dicuba kat sini.
Meh aku tunjuk menu yang aku baru je makan weekend lepas dengan family aku.

Buttermilk Chicken Chop
Meatball Spaghetti
Spicy Seafood Medley Pasta
Noodles In Tom Yum Soup
Fried Rice with Crispy Chicken
Thai Basil Fried Rice with Lemongrass Chicken
Kid
Pencuci mulut semestinya lah kek-kek sedap kat sini yang jadi pilihan.

Kek yang aku dan family pilih..

Chocolate Odyssey
Chocolate Indulgence
Chocolate Brulee
Decadent Tiramisu
Butterfly Pea Lemon Cheese
Shout out to akak manager Secret Recipe cawangan Damansara Damai sebab belanja kami another 3 slices kek.
Dia suka tengok kami satu family happy makan kat situ... sembang-sembang.. gelak-gelak.

Kebetulan masa tu memang tak ada orang dalam restoran tu... hanya family aku je.
So, memang riuh lah.. buat ala-ala rumah sendiri gitu 😅

Kami tapau je 3 kek tu sebab dah kenyang kalau nak makan kat situ juga.

Family aku pilih Hokkaido Triple Cheese Chocolate dan Burnt Cheesecake.
Aku pula pilih Hokkaido Triple Cheese.. memang favourite aku ni 😁

Hokkaido Triple Cheese
Thank you so much to akak manager yang belanja kami.
Semoga Allah murahkan lagi rezeki akak manager ni.

dibaca
89
IMEJ RAWAK
Katedral St. Vitus, Prague Republik Czech
Pasar Terapung Lembang
Wat Arun, Bangkok
BLOG
Jun 2008
Oh Ayah!!