A
PROFILE
Laman Web Staf UPM
CIK SOFIYATUL SALMI BINTI ISMAIL
PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
sofi
BM
EN

Dim Sum Valet, Penang

- 17 Sep 2020
Aku first time datang makan di Dim Sum Valet ni.
Aku tahu pasal kedai ni masa tengok kawan aku post kat FB.
Kedainye terletak sama lorong dengan Teochew Chendol Penang.

Pelbagai jenis dim sum ada di sini.

Mini pau pun ada dengan pelbagai pilihan inti.

Harga dim sum dan mini pau seperti dalam gambar.

Selain dim sum dan mini pau, ada juga menu lain kat sini.

Let's check it out apa yang aku order...

Menu wajib mestilah dim sum kan.. dah nama pun kedai dim sum :)
Aku order juga mini pau inti kelapa.

Bee Tai Bak.. laksa goreng yang sebenar nye.

Char Hor Fun.. macam kue teow ladna gitu.
Makan dengan cili potong sedap uols..!!

Sebelum balik, aku tapau mua chee.
One of my favourite ni.. emmm.. nyum.. nyum..

Makanan yang aku order semuanya sedap.
Kalau korang tersesat sampai ke Penang, jangan lupa singgah ye :)

IMEJ RAWAK
Kampus National Central University, Zhongli
Istano Basa Pagaruyung
Taipei Grand Mosque
BLOG
19279
paparan
sejak 22 Ogos'19