PROFILE
Laman Web Staf UPM
CIK SOFIYATUL SALMI BINTI ISMAIL
PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
sofi
BM
EN

Lawatan Kerja @ Day 3

- 25 Jun 2008
18-06-2008

nie ari ke-3 dan last day utk lawatan nie
ari ni lagi sekali masuk ke S'pore
sebab ada lawatan ke Cisco
tapi lawatan tu petang
so, pagi ni acara bebas..kira rileks ckit la

bekpes pagi nie pukul 8am
lepas bekpes naik bilik balik
packing barang sebab nak terus check out
dalam pukul 9.15am semua berkumpul kat foyer
lepas check out, beg simpan kat hotel
nanti malam datang amik

so, 9.30am kitaorang bertolak ke S'pore
ikut Second Link gak...
sampai S'pore dalam pukul 11am...
majoriti turun kat Sim Lim Square
tapi aku + suria ikut driver pi Seragoon St
kami lunch kat sini gak...
aku makan capati..suria makan beriani
kata suria memang tak leh lawan beriani zam zam la...

pukul 1.45pm kitaorg naik bas pi amik diaorg kat sana
pastu dalam pukul 2pm bertolak ke Cisco
sampai Cisco 2.45pm
sempat le rileks jap, sambil minum + makan buah

pukul 3 baru start presentation + demo dari Cisco
pastu siap demo Tele Presence...
nie kira video conference la...
dalam pukul 5pm setel kat Cisco nie

singgah solat kat Masjid Jamae (Chulia)
kat area South Bridge St...erk..x sure St or Rd
lepas solat terus pi Esplanade
apa lagi...sesi berposing la pulak...ahaks...

pukul 7pm gerak balik ke JB
dalam 8.40pm smp JB terus pi makan kat
Restoran Singgah Selalu berdepan dengan Danga Bay
selesai makan terus balik hotel angkut beg
dalam 10.15pm bertolak balik ke KL

('Saya nak sup tu..' - permintaan seorang ahli rombongan sambil tunjuk pada gambar yg tergantung di restoran..ahaks)

selamat tinggal JB & S'pore...
naik je bas, aku terus zzzzzzzzzzzzZZZZZZZZ
sedar2 je sampai UPM pukul 3am...

IMEJ RAWAK
Budapest, Hungary
Lobi Guest House NCU Taipei
Slovakia
BLOG
4291
paparan
sejak 22 Ogos'19