A
PROFILE
Laman Web Staf UPM
CIK SOFIYATUL SALMI BINTI ISMAIL
PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
PUSAT PEMBANGUNAN MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
sofi
BM
EN

Food Truck Tapak, Cheras

- 09 Oct 2020
Korang suka tak makan dekat food truck?
Aku sangat lah suka.
Aku suka tengok food truck yang berderet dengan pelbagai jenis pilihan makanan.
Salah satu tempat makan food truck ni di Tapak Cheras.
Terletak di Stadium Bola Sepak Cheras.

Hari tu aku berkesempatan ke sana dengan kawan-kawan.
Aku suka ke sana beramai-ramai sebab boleh order pelbagai jenis makanan.
Kongsi-kongsi makan.. boleh rasa macam-macam makanan.

Antara yang aku dan kawan-kawan order...

Takoyaki
Mee Goreng + Sambal Sotong
Chicken Chop
Roti John Kambing
Char Kue Teow
Nasi Ayam Goreng Kunyit
Manggo Shack
Teh Ais Sedap
Aku suka makan kat sini sebab kita boleh lepak-lepak santai.
Sambil makan sambil berbual pelbagai topik.
Kalau orang tak ramai boleh lah lepak lama.
Tapi kalau orang ramai kena faham-faham sendiri lah kan 😁

IMEJ RAWAK
Kapal Atas Rumah, Gampung Lampulo
Sun Yat Sen Memorial Hall
Di hadapan Bird Nest Stadium
BLOG
19291
paparan
sejak 22 Ogos'19