172.17.224.1 3.236.122.9 LAMAN WEB NOOR MOHAMAD BIN SHAKIL HAMEED | UPM : Profail Staf
A
PROFILE
Laman Web Staf UPM
ENCIK NOOR MOHAMAD BIN SHAKIL HAMEED
TIMBALAN PENGARAH
PEJABAT NAIB CANSELOR
nmohd77
BM
EN

PROGRAM IDARE

- 10 Sep 2008
1. PERJUMPAAN PESERTA IDARE DENGAN PENDAFTAR DIBATALKAN UNTUK KALI KEDUA. MUNGKIN DALAM MASA TERDEKAT INI AKAN DIADAKAN KEMBALI.

2. SAYA PASTI PERJUMPAAN INI AKAN BERKISAR KEPADA USAHA2 KE ARAH PENAMBAHBAIKAN PROGRAM TERSEBUT DISAMPING MENDAPATKAN MAKLUM BALAS DARIPADA SEMUA PESERTA.

3.PERKRA YANG PALING MENYEDIHKAN TENTNG PROGRAM INI DALAH KEHADIRAN PESERTA KE KELAS. ADAKALANYA SATU2 KELAS TU HANYA 6 ORANG PESERTA YANAG HADIR.

4. MEMANGLAH WALAUPUN 6 ORANG JE YANG HADIR, KELAS TETAP DITERUSKAN TETAPI ALANGKAH RUGINYA BUAT UPM YANG TELAH MELABUR/MEMBELANJAKAN SEJUMLAH WANG YANG BESAR UNTUK KONSULTAN PROGRAM INI. APATAH LAGI DALAM KEADAAN AMALAN BELANAJ BERHEMAH.

5.MEMANG BANYAK KOMEN2 YANG KITA DENGA DARI KAWAN2 PESERTA YANG LAIN, ANTARA LAINNYA BERKAITAN BAHASA PERANTARAAN YANG DIGUNAKAN, TOPIK2 YANG DIKUPAS DALAM SETIAP KELAS SERTA KAEDAH PENGAJARAN DAN PENGLIBATAN PESERTA DALAM SESI PERSEMBAHAN.

6.BAGI SAYA ADALAH TIDAK ADIL UNTUK MENILAI DAN MENGHUKUM SESUATU PROGRAM YANG BARU SEBEGINI DENGAN HANYA MELIHAT KEPADA 8 KELAS YANG TELAH DI LALUI SETAKAT INI.

7.PROGRAM INI AKAN BERTERUSAN HINGGA 2010 SO WE SHOULD GIVE THEM A CHANCE. LAGI PUN PROGRAM INI DAH DIMULAKAN TAKKAN NAK STOP TENGAH JALAN PULAK.

8. SAYA JUGAK INGIN MENYERU KEPADA RAKAN2 PESERTA MAHUPUN JAWATANKUASA PENGANJUR JIKA ADA IDEA2 BARU UNTUK MENAMBAHBAIK PROGRAM INI SILALAH MAJUKAN SEMASA PERJUMPAAN DENGAN PENDAFTAR NANTI.

9. MASIH BELUM TERLAMBAT, BARU NAK MASUK KELAS KE-9 SO BAGILAH IDEA YANG BERNAS AGAK KITA SAMA2 DAPAT MANFAAT DARINYA.

10. SEMOGA KELAS KE-9 DAPAT DIMERIAHKAN BERSAMA.

BLOG