Laman Web Staf UPM
BM

UNIVERSITI APEX

- 05 Sep 2008
SEMUA SEDIA MAKLUM BAHAWA USM TELAH DIPILIH UNTUK MENYERTAI PROGRAM UNIVERSITI APEX. KITA TAKNAK MEMPERSOALKAN KENAPA USM DIPILIH, PIHAK JAWATANKUASA PEMILIH PASTI ADA 1001 JAWAPAN UNTUK MEMILIH USM. TETAPI APAKAH TINDAKAN KITA SETERUSNYA??? ADAKAH KITA KECEWA DAN TERUS MERATAPI KEGAGALAN TERSEBUT???? BAGI SAYA IANYA SEBENARNYA BUKANLAH SATU KEGAGALAN. KITA ADA KELEBIHAN KITA SENDIRI. KITA MASIH GAH SEBAGAI RU DAN KITA PERLU TERUS BERUSAHA UNTUK MEMPERTAHANKAN STATUS RU TERSEBUT. PADA MASA YANG SAMA KITA JUGA HARUS TERUS MELANGKAH KE HADAPAN DENGAN PELAN TRANSFORMASI YANG TELAH KITA TETAPKAN UNTUK MEMBUKTIKAN BAHAWA KITA JUGA LAYAK MENYERTAI USM SATU HARI NANTI MALAH BOLEH MENDEPANI MEREKA INSYA ALLAH. SAYA ULANGI, IANYA BUKANLAH SATU KEGAGALAN TETAPI IANYA MERUPAKAN SATU PERMULAAN KE ARAH KEJAYAAN YANG LEBIH GEMILANG PADA MASA AKAN DATANG. AYUH WARGA UPM.....BANGUN DAN BUKTIKAN KEMAMPUAN KITA YANG SEBENARNYA.......UNIVERSITI KITA TANGGUNGJAWAB KITA!!!!

paparan
sejak 22 Ogos'19